VIGTIGT: Husk at meddele ændringer i telefon numre og e-mail adresser til nogen i bestyrelsen skriftligt, gerne via e-mail -

tak, det er vigtigt at vi har den rigtige kontakt mulighed.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter 45 år på Skolen ved Vierdiget, ser klubben frem til nye træningslokaler i Hollænderhallen, når de kommunale instanser bekræfter de kommende års lokalefordeling for brugerne i Dragør Kommune.

Dette er noget klubben har arbejdet hårdt på i alle årene og som nu ser ud til at lykkes i lyset af lukningen af Skolen ved Vierdiget.

Pensumbøger til børn, ungdom og senior er på lager til indkøbsprisen kr. 25,- pr. stk. Spørg trænerne.

Sportstasker med Dragør Judo Klub logo er stadig på lager til Kr. 239,- pr. stk. Spørg trænerne.

Kun få T-shirts med Dragør Judo Klub logo tilbage i str. 12/14, og str. M, alle til Kr. 60,- stk. Spørg trænerne.

Ekstra DJK stofmærke til f.eks. ekstra GI, jakke, taske eller kastet/hue til Kr. 25,- stk. Spørg trænerne.