Efter 45 år på Skolen ved Vierdiget, er klubben flyttet til nye træningslokaler i Hollænderhallen ved sæson starten i september 2015, med træningsdage mandag og onsdag.

Vi ser frem til at byde nye såvel som gamle medlemmerne velkommen i nyere og mere attraktive omgivelser.

VIGTIGT: Husk at meddele ændringer i telefon numre og e-mail adresser til nogen i bestyrelsen skriftligt, gerne via e-mail -

tak, det er vigtigt at vi har den rigtige kontakt mulighed.

Forsikringpræmie:

Medlemspræmien til sportsulykkesforsikringen stiger ved næste opkrævning til Kr. 90,00 for et kalenderår.

Præmien er ikke reguleret de seneste mange år og behøver derfor en justering, som hermed gennemføres.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pensumbøger til børn, ungdom og senior er på lager til indkøbsprisen kr. 25,- pr. stk.  -   Spørg trænerne.

Sportstasker med Dragør Judo Klub logo er stadig på lager til Kr. 239,- pr. stk.   -    Spørg trænerne.

Kun få T-shirts med Dragør Judo Klub logo tilbage i str. 12/14, og str. M, alle til Kr. 60,- stk. Fremtidige T-shirts vil formodentlig komme til at koste kr. 70,- stk.    -       Spørg trænerne.

Ekstra DJK stofmærke til f.eks. ekstra GI, jakke, taske eller kastet/hue til Kr. 25,- stk.  -  Spørg trænerne.