Georg Wangel

Hædersbevisning

Ekstraordinære generalforsamling den 6 august 2018.

Efter indstilling fra klubbens bestyrelse,  godkendte  en enig generalforsamlingen det indtillede forslag om at udnævne Georg Wangel til æresmedlem i Dragør Judo Klub.

Georg har været en af de drivende kræfter i klubben i utallige år, og har i den forbindelse udbredt sin kæmpe judoviden til stor gavn for alle i klubben.

Georg er fortsat aktiv i klubben, men har dog valgt at sætte tempoet lidt ned.  Klubben ser frem til at fortsat at kunne trække på hans store judoviden og kunnen.

Stort tillykke til Georg

Forsikringpræmie:

Medlemspræmien til sportsulykkesforsikringen stiger f.o.m. januar 2017 til Kr. 90,00 for et kalenderår.

Præmien er ikke reguleret de seneste mange år og behøver derfor en justering, som hermed gennemføres.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pensumbøger til børn, ungdom og senior er på lager til indkøbsprisen kr. 25,- pr. stk.  -   Spørg trænerne.

Sportstasker med Dragør Judo Klub logo er stadig på lager til Kr. 239,- pr. stk.   -    Spørg trænerne.

T-shirts med Dragør Judo Klub logo kun få tilbage i str. 12/14, til Kr. 60,- stk.    -     Spørg trænerne.

Nye T-shirts i str. S, M, L, XL og XXL med Logo er på lager og koste kr. 70,- stk.    -     Spørg trænerne.

Ekstra DJK stofmærke til f.eks. ekstra GI, jakke eller taske til Kr. 25,- stk.  -  Spørg trænerne.

Løbedragter med/og delvis uden Dragør Judo Klub logo, billige    -    Spørg trænerne.