Hans P. Olsen, medstifter af Dragør Judo Klub,

fyldte 90 år den 27. marts 2014

Hans har ikke været aktiv i mange år, men figurerer stadig som æresmedlem i klubben og huskes for sin kontante træningsform der bragte mange af os til tops i dansk judo.

Vi er stadig nogle få aktive der kan huske ham og de tæv han gav.

Sportstasker med Dragør Judo Klub logo er stadig på lager til Kr. 239,- pr. stk. Spørg trænerne.

Kun få T-shirts med Dragør Judo Klub logo tilbage i str. 12/14, og str. M, alle til Kr. 60,- stk. Spørg trænerne.

Ekstra DJK stofmærke til f.eks. ekstra GI, jakke, taske eller kastet/hue til Kr. 25,- stk. Spørg trænerne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ved klubmesterskaberne den 14. maj, 2013 havde 10 deltagere tilmeldt sig og efter 16 kampe var afgørelserne slået fast.

I vægtklassen LET blev det til guld til Milton Ydeheim, sølv til Ann Sophie Lindhard Pedersen og bronce til Josephine Barner Aaberg.

I vægtklassen MELLEM blev det til guld til Katrine Egeberg, sølv til Robert Pedersen og bronce til Maiken Hartmann.

I vægtklassen TUNG gik guldet til Amalie Paulsen, sølvet til Mia Sichlau Nielsen og Bronce til Tobias Sjøstrøm Stage.

Ved gradueringerne den 21. og 28. maj, 2013 rykkede 12 judoka'er i farve. Disse er til farven lilla:

Lisa Maria Sterr-Sørensen, Ann Sophie Lindhard Pedersen, Milton ydeheim, Sascha Lindhardsen, Josephine Barner Aaberg, Maiken Hartmann, Robert B.V. Pedersen, Tobias Sjøstrøm Stage og Amalie Paulsen.

Til farven gul: Katrine Egeberg.

Til farven grøn: Markus Bligaard Winther og Mia Sichlau Nielsen.

Ved graduering den 30. maj, 2013 fik klubben en ny 1. kyu/Brunt bælte, nemlig Torbjörn Häggquist.

De ønskes alle tillykke med resultatet og med den rette indstilling der blev vist, bliver disse farver bedre i nær fremtid.