Ved klubmesterskaberne afholdt den 20. maj blev

Milton Yndeheim/GULD og Ann Sophie Lindhard Pedersen/SØLV

I vægtklassen TUNG:

Markus Winther/GULD, Amalie Paulsen/SØLV og Robert Pedersen/BRONZE

Ved gradueringerne den 27. maj blev der opnået:

Grå snip til Patricia Lindhardsen

Gule snipper til Ann Sophie Lindhard Pedersen, Milton Yndeheim og Sascha Lindhardsen

Gult streg bælte til Robert Pedersen

Orange streg bælte til Sofus Norreen Frandsen

Orange bælte til Amalie Paulsen

Blåt streg bælte til Markus Bligaard Winther.

Klubben ønsker dem tillykke og håber det vil bringe dem videre i judoen fremover.

Hans P. Olsen, medstifter af Dragør Judo Klub,

fyldte 90 år den 27. marts 2014

Hans har ikke været aktiv i mange år, men figurerer stadig som æresmedlem i klubben og huskes for sin kontante træningsform der bragte mange af os til tops i dansk judo.

Vi er stadig nogle få aktive der kan huske ham og de tæv han gav.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VIGTIGT: Husk at meddele ændringer i telefon numre og e-mail adresser til nogen i bestyrelsen skriftligt, gerne via e-mail -

tak, det er vigtigt at vi har den rigtige kontakt mulighed.

Pensumbøger til børn, ungdom og senior er på lager til indkøbsprisen kr. 25,- pr. stk. Spørg trænerne.

Sportstasker med Dragør Judo Klub logo er stadig på lager til Kr. 239,- pr. stk. Spørg trænerne.

Kun få T-shirts med Dragør Judo Klub logo tilbage i str. 12/14, og str. M, alle til Kr. 60,- stk. Spørg trænerne.

Ekstra DJK stofmærke til f.eks. ekstra GI, jakke, taske eller kastet/hue til Kr. 25,- stk. Spørg trænerne.